Jätä ulko- ja sisämaalaus ammattilaiselle!

Tapetointi ja muut palvelut Kymenlaakson seudulla

Sisäpintojen tapetointi kuuluu olennaisena osana palveluvalikoimaamme. Lisäksi suoritamme ammattitaidolla myös erilaiset matto- ja laminaattiasennukset. Voit hankkia tarvittavat materiaalit itse ja jättää työn meille, mutta tarvittaessa hoidamme myös materiaalihankinnat puolestasi omien toiveidesi pohjalta. Ammattilaisten toteuttamana lopputuloksesta tulee varmasti laadukas ja huolellisesti viimeistelty.

Kutsu luotettava tekijä paikalle, niin pääset itse vähemmällä

Kun jätät tapetoinnin tai lattia-asennukset ammattilaiselle, pääset itse vähemmällä ja voit luottaa lopputuloksen korkeaan laatuun. Kutsu siis Maalaus-Ahola Ky:n ammattimiehet paikalle, niin homma luonnistuu taatusti. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Maalaus-Ahola Ky
Tomppolantie 8
49860 Klamila

Y-tunnus: 07923254
Puh: +358400159202

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Maalaus-Ahola Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.